Peelings

Krachtige , veilige peelings

Een peeling is een techniek waarbij oude oppervlakkige huidcellen op een zachte manier verwijderd worden en nieuwe jonge huidcellen aan de oppervlakte komen waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien. Deze behandeling geeft mooie resultaten bij onder andere fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën acne, een vale teint, pigmentieproblemen en littekens.

Nimue Treatments

 


Nimue Thermal Detox Peel

Voordelen Thermal Detox Peel

  • Verminderen van grove poriën
  • Verminderen van onzuiverheden
  • Verminderen van teveel talg
  • Verzachten van fijne lijntjes en rimpels
  • Verbeterde uitstraling
  • Verhoogde hydratatie
  • Egaliseren van huidteint

Flash Thermal Detox Peel


65

Duur: 30 minuten

Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het reinigt intensief, ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid.

Nimue’s Thermal Detox Treatment stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende, bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.


Maak een afspraak

Deluxe Thermal Detox Peel


89

Duur: 60 minuten

Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het reinigt intensief, ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. Nimue’s Thermal Detox Treatment stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende, bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.

Deze behandeling wordt aangevuld met een collageen vliesmasker.


Maak een afspraak


Schrammek Green Peel®

Green Peel® Fresh Up


85

Duur: 70 minuten

 

De snelle mooimaker

Green Peel® Fresh Up vitaliseert de cellen, op die manier straalt jouw huid met een nieuwe frisheid. Ideaal bij een vermoeide, vale huid, een algemene ontevredenheid van de huid. Effectieve bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies.

Thuisverzorging: Home Care set Schrammek ter ondersteuning van de behandeling: € 49,95


Maak een afspraak

Green Peel® Energy


135

Duur: 70 minuten

 

Inclusief 1 doos ampullen t.w.v. € 45

Voor een zichtbaar vitale teint

Green peel energy voorziet de huid zichtbaar van energie. Het stimuleert de bloedcirculatie en het metalolisme wat leidt tot een zichtbare huidverbetering. Het helpt om leeftijd gerelateerde huidaandoeningen te verminderen alsook onzuiverheden, littekens en pigmentstoringen. Het werkt ideaal in een intensieve behandelingskuur meerdere keren per jaar.

Thuisverzorging: Home Care set Schrammek ter ondersteuning van de behandeling: € 49,95


Maak een afspraak

Green Peel® Classic


265

Duur: 2x 70 minuten

Inclusief 1 doos ampullen t.w.v. € 45 en nabehandeling na 5 dagen.

Regeneratie en vernieuwing

Dit is de ‘classic’ onder de Green Peel® behandelingen.

Ideaal bij vergrote poriën, onzuivere huid, littekens, vroegtijdige rimpelvorming, striemen en verslapte huid.

Na een grondige huidanalyse wordt het kruidenmengsel intensief gemasseerd op de huid. De bloedcirculatie verhoogt , de toevoer van zuurstof en voeding verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd. Dit effect neemt na 2 tot 5 dagen af, afhankelijk van de textuur van de huid met een sterker of minder sterk peeling proces van de huid. Gedurende deze periode dient de huid thuis verder behandeld te worden met speciale Dr.med. Christine Schrammek producten.

Om de Green Peel® kruidenbehandeling af te ronden, wordt na 5 dagen een “beauty finish” behandeling uitgevoerd na 5 dagen, en wordt de , nu heel ontvankelijke huid met waardevolle ingrediënten, gevoed.

Thuisverzorging: Home Care set Schrammek ter ondersteuning van de behandeling: € 49,95


Maak een afspraak