HydraFacial

Klaar voor een stralende huid? Maak kennis met onze hydrafacial behandeling: een topper voor jong, oud, man, vrouw … iedereen!

Hoe werkt het?

Met de hydrafacial gaan we in 3 stappen naar de beste huid van je leven.
1REINIGING + PEELING.
Tijdens de eerste stap wordt de huid zachtjes gereinigd ,worden dode huidcellen en talg verwijderd. Voor de peeling gebruiken we een niet irriterende maar effectieve mix van salicyl en glycolzuur, aangepast aan uw huid, om alle vuil en onzuiverheden diep in de huid los te maken. Hierdoor gaat de huid meer licht reflecteren en gaat ze er stralendere en gezonder uitzien.
2EXTRACTIES + HYDRATATIE
Tijdens deze extreem diepe reiniging worden onzuiverheden met pijnloze zuigkracht uit de poriën verwijderd. Dit voelt aan als een stofzuiger die over je gezicht gaat. Zwarte punten, talg, make up resten, vuil,…. Alles wordt opgevangen en kan je nadien bekijken in de junkie.
3INSLUIZEN + BESCHERMEN
Tot slot wordt het oppervlak van de huid verzadigd met antioxidanten en peptiden om uw huid te beschermen en jouw glow te maximaliseren.

De 3 basisstappen kunnen indien gewenst uitgebreid worden met extra boosters, lymfedrainage, microneedling of dermaplaning om de werking nog te versterken.

De hydrafacial boosters kunnen ingezet worden bij:

  • UV- schade
  • Rimpels/ fijne lijntjes
  • Roodheden
  • Verstopte huid
  • Grove poriën
  • Acné littekens
  • Grove huidstructuur

Voor wie is hydrafacial geschikt?

De sterkte van de peeling en boosters wordt steeds aangepast aan de conditie en noden van jouw huid. Daarom kan de hydrafacial behandeling werkelijk bij iedereen toegepast worden, ook bij mensen met een zeer gevoelige huid, acne, roodheid, pigmentvlekken … Zowel mannen als vrouwen kunnen genieten van een aangename behandeling met onmiddellijk resultaat voor een opgefriste huid!

Na hoeveel keer krijg je resultaat?

Na één behandeling zie je meteen resultaat: een stralende huid met minder zichtbare fijne lijntjes of rimpeltjes, minder last van (hyper)pigmentatie, acne … Om de maand vernieuwt de huid zich, waardoor dode huidcellen zich opnieuw beginnen opstapelen. Het is ideaal om de behandeling om de 4 à 6 weken te herhalen om het hele jaar lang te genieten van een huid in topconditie.

Prijzen HydraFacial

Optioneel bij je HydraFacial:

  • Dermaplaning
  • Microneedling   

HF + € 30

Type behandelingPer behandeling

Hydrafacial Signature/ Clarifying /LED (Incl. wb epileren LED- therapie)

€155

Hydrafacial De Luxe (signature + gepersonaliseerde booster + LED-therapie)

€185

Hydrafacial Platinum (signature + lymfedrainage + gepersonaliseerde booster + LED- therapie)  

€205