Environ

De vitaminebehandelingen van Environ vullen de tekorten van jouw huid aan.

Is het jouw eerste consultatie? Dan boek je best een Discovery-behandeling, waarbij we met een huidanalyse de conditie en noden van je huid in kaart brengen.

Environ Skin care Merksplas

Discovery (Eerste consultatie Environ)

De Discovery-behandeling is je eerste Environ gelaatsverzorging. Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap naar een mooie huid, dus starten we met een uitgebreide analyse met ons huidanalyse apparaat waarin je huidconditie exact bepaald wordt. Je krijgt persoonlijk advies en we stellen in overleg een behandelingsplan op.

Essential behandelingen

ELECTRO-SONIC De dual Electro-Sonic-technologie (DF) combineert sonoforese (geluidsgolven) op lage frequentie en pulserende iontoforese (stroom) met de professionele verzorgingsproducten van Environ. Op deze manier kan je de huid meer geven van wat ze nodig heeft, op de plaatsen waar ze het net het meeste nodig heeft. Resultaat? Een schitterende huid voor het leven!
ESSENTIAL YOUTH RESET
Deze gelaatsbehandeling zit boordevol peptiden en vitaminen en helpt de huid op vlak van fijne lijntjes, schade door de zon en verzacht huidverslapping. Deze behandeling is geschikt wanneer je een jeugdigere uitstraling wil.
ESSENTIAL COMFORT CALM
Een topcombinatie van slimme ingrediënten kalmeren je huid en laten ze stralen van gezondheid. Kies deze behandeling wanneer je last hebt van een gevoelige, geïrriteerde huid en dit wil aanpakken.
ESSENTIAL MOISTURE BOOST
Dankzij het steringrediënt van deze behandeling, hyaluronzuur, zullen fijne lijntjes veroorzaakt door dehydratatie verminderd worden en worden de diepere huidlagen voller gemaakt. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een gehydrateerde en stralende huid.
ESSENTIAL RADIANCE REVEAL
Wil je graag een vlekkeloze en heldere huid? Deze behandeling geeft je huid een boost dankzij de juiste combinatie van de beste ingrediënten. Ideaal voor mensen die een doelgerichte oplossing zoeken voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid.
ESSENTIAL Vitamin Touch (zonder DF)
Deze behandeling combineert krachtige formules op basis van essentiële vitaminen met manuele therapie van de huidverzorgingsprofessional.

Iedereen met contra-indicatie(s) voor behandelingen met elektro-sonische stroom kan genieten van deze luxueuze en ontspannende behandeling.

Contra-indicaties voor een behandeling met DF zijn: zwangerschap, borstvoeding, hemofilie, migraine, zone met koortsblaas, open snij- en schaafwonden, epilepsie, ernstige zonnebrand, pacemaker, elektronische implantaten, hartbeklemming, hartritmestoornissen, na een beroerte, multiple sclerose, kanker, post-kanker, post-radiotherapie, kort na botox, kort na dermale fillers.

Focus-on Behandelingen (Electro-sonic)

De focus-on behandelingen werden speciaal ontwikkeld om met de dual electro-sonic DF-technologie van Environ specifieke zones te behandelen. Op die manier kunnen jouw belangrijkste huidproblemen onmiddellijk en doelgericht worden aangepakt. De behandelingen zijn kort, wat ze ideaal maken wanneer je niet veel tijd hebt. Voor de beste resultaten worden de behandelingen best in kuurvorm geboekt. Bij aankoop van een kuur ontvangt u een gratis product.
Focus- on Frown Behandeling
Wil je een jeugdigere uitstraling? In deze behandeling focussen we met een unieke peptidenmix op de kraaienpootjes en fronslijnen die zich manifesteren op het voorhoofd. Zeer geschikt wanneer je een jeugdigere uitstraling wenst.
Focus- on Texture Behandeling
3 toptechnologieën van Environ worden gecombineerd in deze behandeling: de dual electro-sonic DF, cool peel en micro needling. Deze behandeling is zeer geschikt wanneer je zachte littekens wil laten vervagen en wanneer je een gladdere huidtextuur wil. (Aankoop van environ microneedling roller is noodzakelijk bij deze behandeling).
Focus- on Filler Behandeling
Een niet-invasieve behandeling die zich specifiek richt op de rimpels in het gelaat. Deze worden gladgestreken zodat jouw huid er opnieuw jeugdig en vol kan uitzien.
Focus- on Eye Behandeling
Hyaluronzuur en onze krachtige peptidencomplexen worden ingezet op de oogcontour zodat deze optimaal gehydrateerd wordt. Kies voor deze behandeling wanneer je een stralende, jeugdige blik wil.
Focus- on Even Tone Behandeling
Alfahydroxyzuren (AHA), vitamine A en C worden in deze unieke behandeling gecombineerd om de teint van jouw huid egaler te maken. Ideaal wanneer je last hebt van pigmentvlekken en een helderdere huid wil.

ENVIRON COOL PEEL® BEHANDELINGEN

De Cool Peel technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem waarbij de huid veilig en efficiënt verfijnd, vernieuwd en verhelderd kan worden. Je zal een blijvend verschil merken in je huidconditie!
Youth Renew Cool Peel
Deze intelligente huidpeeling helpt bij vroege tekenen van veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een niet-egale teint. Deze cool peel behandeling is ideaal voor wie graag een frisse, energieke en jeugdige uitstraling wil.
Deep Cleansing Cool Peel
Opnieuw een zachte peeling die dezelfde resultaten zal boeken als een klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. We geven de huid een intense reiniging, gecombineerd met een zachte exfoliatie waardoor de huid er gezond en fris zal uitzien. Deze deep cleansing cool peel is geschikt voor iedereen met een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes.
Blemish Control Cool Peel
Dé ideale behandeling voor een probleemhuid: met deze krachtige cool peel worden de poriën vrijgemaakt en verdwijnen onzuiverheden als sneeuw voor de zon. Je puistjes zullen weer onder controle zijn dankzij een intense reiniging van je huid.
Moisture Boost Cool Peel
Een zachte maar doeltreffende peeling die geen schilfering veroorzaakt en het hele jaar door kan ingezet worden. De moisture boost cool peel is speciaal ontwikkeld om het huidoppervlak glad te maken. Daarnaast revitaliseert het de droge en vermoeide huid. Kies voor deze peeling wanneer je je huid op een zachte manier een gezonde uitstraling wil geven.
Bright Recovery Cool Peel
Heb je last van fijne lijntjes, een onegale huidtint of tekenen van vroegtijdige huidveroudering door een overmatige blootstelling aan de zon? Deze peeling op basis van melkzuur is zacht voor de huid maar zeer doeltreffend voor deze kwaaltjes!
Vibrant C Micro Peel
Een bommetje aan vitamine C die pas vlak voor het aanbrengen op jouw huid wordt gemengd. Deze werkwijze garandeert een ideale versheid en zorgt voor de beste resultaten. Vitamine C, essentieel voor de optimale werking van de huid, zal jouw huid een egale teint en gezonde gloed geven. Een echte boost die je kiest wanneer jouw huid rijper is, gepigmenteerd of door de zon beschadigd.

Aanvullende behandeling

De hand & foot wrap combineert alfahydroxyzuren (AHA’S) met essentiële vitaminen A, C en E om de huid op je handen en voeten intens te voeden. Na deze behandeling voelen je handen en voeten als nieuw en zien ze er gezonder, egaler en jeugdiger uit.

Wil je weten hoe je jouw huid het beste verzorgt?

Boek dan je Discovery behandeling met huidanalyse.

Prijzen Environ

Type behandelingPer behandeling
Discovery€80

Discovery met DF app 

€115
Essential Youth Reset€ 115
Essential Moisture Boost€ 115
Essential Comfort Calm€ 115
Essential Radiance Reveal € 115

ESSENTIAL VITAMIN TOUCH
(manueel -ZONDER DF) - 50mi
n

€ 77
Focus- On Frown € 70
Focus- On Eye € 70
Focus- On Filler € 70
Focus- On Texture€ 70
Focus- On Even Tone€ 70

Youth Renew Cool Peel

€ 99
Moisture Boost Cool Peel € 99
Deep Cleansing Cool Peel€ 99

Bright Recovery Cool Peel (zonder DF)

€ 80
Blemish Control Cool Peel € 99

Vibrant- C Micro Peel

€ 99

Aanvullende behandeling (Hand & Foot Vitamin Wrap)

€ 15